Νέα εξαρτήματα για το 2016 θα δοκιμάσει στο Abu Dhabi η McLaren

Σχετικά άρθρα

McLaren

Βουτηγμένη στην αποτυχία ήταν η φετινή χρονιά για τη McLaren. Παρά τις υποσχέσεις στην αρχή της σεζόν για πολύ μεγάλη βελτίωση, η ομάδα του Woking βρίσκεται στην προ-τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 27 βαθμούς. Η σεζόν ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Abu Dhabi και τα βλέμματα έχουν στραφεί στο 2016, με τις υποσχέσεις να είναι ανάλογες.

Ο επί κεφαλής της Honda Motorsport, Yasuhisa Arai, δεν έχει σταματήσει να μοιράζει ελπίδες στους οπαδούς της «Macca», ενώ ο Fernando Alonso θα μείνει έκπληκτος αν δεν γίνουν πολύ ανταγωνιστικοί την ερχόμενη σεζόν. Προκειμένου να συμβεί αυτό, η McLaren θα δοκιμάσει ξανά νέα εξαρτήματα που προορίζονται για το 2016 στον τελευταίο φετινό αγώνα.

Ο επί κεφαλής των Βρετανών, Eric Boullier, υπογραμμίζει τη σημασία των δεδομένων που θα πάρουν από τις δοκιμές αυτές, διότι τα μονοθέσια θα πατήσουν ξανά πίστα στις 22 Φεβρουαρίου.

Παρόλο που θα είναι ο τελευταίος αγώνας της σεζόν, η ανάπτυξή μας δεν έχει σταματήσει, και θα φέρουμε νέα εξαρτήματα και σχεδιαστικά στοιχεία στο μονοθέσιο για το τελευταίο Grand Prix. Η ανάπτυξή μας είναι σταθερή και δίνουμε τεράστια σημασία στην εκμάθηση με κάθε ευκαιρία.

Όλες μας οι προσπάθειες αυτό το 3ήμερο θα είναι στο μονοθέσιο της επόμενης σεζόν, και είναι σημαντικό να μεγιστοποιήσουμε τις τελικές περιόδους της χρονιάς, όχι μόνο για να τελειώσουμε ψηλά τη σεζόν, αλλά για να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις ανεκτίμητες πληροφορίες για την ανάπτυξη μέσα στον χειμώνα.

Yasuhisa Arai

Οι δηλώσεις του Arai δεν είναι διαφορετικές από αυτές που μας έχει συνηθίσει. Ο Ιάπωνας αναφέρεται στον έναν χρόνο που συμπληρώνουν μαζί McLaren και Honda, και φυσικά δεν ξεχνά να επαινέσει τη δουλειά που έχει γίνει μέσα στο 2015.

Έχουν γίνει τόσα πολλά από το ξεκίνημα της McLaren-Honda πέρυσι στο Abu Dhabi. Έχει περάσει πολύς καιρός από το πρώτο τεστ, και, παρόλο που είχαμε μια δύσκολη και επώδυνη σεζόν στο 2015, η ομάδα είναι ενωμένη όπως πάντα.

Οι αλλαγές που έγιναν φέτος τόσο στο μονοθέσιο όσο και στα power units με τέτοια ταχύτητα ήταν απίστευτη. Τόσο το Woking όσο και η Sakura έχουν δουλέψει ακούραστα όλο τον χρόνο, μαζί φυσικά με τους οδηγούς, και ο δεσμός τους έχει γίνει δυνατότερος μέσα στη σεζόν. Είμαι ευγνώμων για όλη τη σκληρή δουλειά, όντας ενθουσιασμένοι για επιπλέον βελτίωση τον χειμώνα.

ΠηγήMcLaren

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα