Η Aston Martin Vulcan δείχνει υπέροχη σε κόκκινο χρώμα

Σχετικά άρθρα

am-vulcan-cleveland-motorsports-10

Η πρώτη Aston Martin Vulcan πάτησε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Βαμμένη σε κόκκινο χρώμα, μια από τις 24 Vulcan που θα κατασκευάσει η Aston Martin, έφτασε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε μια αντιπροσωπεία στο Κλίβελαντ και δείχνει επικά υπέροχη.

Το σκληροπυρηνικό hypercar, αποκλειστικά για χρήση εντός πίστας, κοστίζει 1,8 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας ή με την τρέχουσα ισοτιμία, €2,5 εκατομμύρια και βασίζεται σε ένα ανθρακονημάτινο monocoque σασί ενώ από το ίδιο υλικό είναι κατασκευασμένο και το αμάξωμα ώστε να προσφέρει τελικά μία αναλογία ισχύος/βάρους που ξεπερνά το αντίστοιχο μέγεθος των GTE αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Aston Martin Vulcan in Red color (29)

Aston Martin Vulcan in Red color (33) Aston Martin Vulcan in Red color (34)

Η ανάρτηση είναι τύπου pushrod με γεωμετρία anti-dive και τα αμορτισέρ είναι ρυθμιζόμενα, Multimatic Dynamic Suspension Spool Valve. Το Αγγλικό hypercar, εξοπλίζεται επίσης με αντιστρεπτικές ράβδους εμπρός και πίσω καθώς και ρυθμιζόμενα από τον οδηγό ABS και traction control.

Aston Martin Vulcan in Red color (23)

Ο κινητήρας που κινεί το θηρίο, είναι ένας ατμοσφαιρικός, 7,0-λιτρος V12 που αποδίδει περισσότερα από 800 άλογα και συνδυάζεται με αγωνιστικό, 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο της Xtrac και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Aston Martin Vulcan in Red color (2)

Ο άξονας μετάδοσης είναι κατασκευασμένος από ανθρακονήματα, το torque tube από μαγνήσιο, τα φρένα είναι carbon-ceramics με διάμετρο δίσκου 380 χιλιοστά εμπρός και 360 πίσω και τα αγωνιστικά ελαστικά προέρχονται από την Michelin και έχουν διάσταση 345/30/19. Φυσικά η κίνηση μεταφέρεται στον πίσω άξονα και ήδη η Aston Martin έχει ανακοινώνει πως η Vulcan έχει κάνει sold out.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin ανακαλεί 3.639 DBX

Η Aston Martin προχωρά στην ανάκληση 3.639 DBX για τρία διαφορετικά προβλήματα. Το πρόβλημα που επηρεάζει τα περισσότερα αυτοκίνητα, 2.902 συγκεκριμένα, έχει να κάνει...

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...

O κος “Εφιάλτης στη Κουζίνα” αγόρασε μια Aston Martin Valour

Ο διάσημος Βρετανός μάγειρας Gordon Ramsay κατέχει μια αξιοζήλευτη συλλογή αυτοκινήτων όπου ανάμεσά τους συναντάμε τα: LaFerrari Aperta, LaFerrari, F12tdf, 550 Maranello, 360 Modena,...