Ο διάδοχος του Pastor Maldonado βρέθηκε και είναι ο Daniel Ticktum

Σχετικά άρθρα

Daniel-Ticktum

Αν θεωρείς τον Pastor Maldonado επικίνδυνο οδηγό, τότε θα πρέπει να σκεφτείς υπάρχουν και χειρότερα. Ο Βενεζουελάνος έχει κάνει πολλά στη Formula 1, αλλά θέλει δουλειά ακόμα για να φτάσει τον Daniel Ticktum. Ο μικρός είναι μικρός μόνο στο μάτι, διότι, αν σε βάλει στον στόχο, δε θα σεβαστεί τίποτα και θα έρθει να σου καταστρέψει τον αγώνα.

Αυτό έκανε και πριν από δύο μήνες στον αγώνα του Silverstone για την MSA Formula. Το θέμα, όμως, δεν τελειώνει εκεί, αφού οδηγήθηκε μέχρι το δικαστήριο, όπου του επιβλήθηκε 2ετής αποκλεισμός από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αν και ο δεύτερος χρόνος είναι με αναστολή, αρκεί να μην κάνει παράβαση για 12 μήνες.

Για να εξηγήσω, όλα έγιναν στη βρετανική πίστα. Στην αρχή του αγώνα, το Αυτοκίνητο Ασφαλείας βγήκε στην πίστα λόγω ενός περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ αυτού και του Ricky Collard -κράτα το όνομα-, αν και τελικά την πλήρωσαν ουσιαστικά άλλοι. Ο Ticktum έχασε πολλές θέσεις, ωστόσο ήθελε να τιμωρήσει τον Collard.

Τι έκανε; Σύμφωνα με το δικαστήριο, παραβίασε 13 κίτρινες σημαίες, 4 διπλές κίτρινες σημαίες, δύο λευκές σημαίες και 15 ενδείξεις του Αυτοκινήτου Ασφαλείας, μέχρι να φτάσει τον Collard και να πέσει πάνω του, βγαίνοντας και οι δύο εκτός αγώνα, και όλα αυτά σε καθεστώς Αυτοκινήτου Ασφαλείας!

Για αρχή, ο 16χρονος αποκλείστηκε από τη συνέχεια των αγώνων στο Silverstone, αλλά το δικαστήριο έκρινε πως αυτό που έκανε ήταν πολύ επικίνδυνο, έτσι του επέβαλε 2ετή απαγόρευση από τη συμμετοχή στους αγώνες, αλλά είπαμε ότι ο δεύτερος χρόνος έχει αναστολή. Μάλιστα, θα πρέπει να πληρώσει και £2.000 για τα δικαστικά έξοδα.

Ο ίδιος εμφανίζεται μετανιωμένος για ό,τι έγινε, αλλά αυτό δεν αλλάζει την απόφαση της δικαιοσύνης.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Η BMW i5 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Η BMW i5 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...

Ο Luka Doncic έχει αυτό θηριώδες Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6×6

Το αστέρι των Ντάλας Μάβερικς, ο 25-χρονος Σλοβένος Luka Doncic, χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του αυτό το Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6x6. https://youtu.be/GfoOyCn01hw Η εμφάνισή του...
Autoblog.gr