Έκλεισε ο κινητήρας της Red Bull για το 2016

Σχετικά άρθρα

Red Bull

Η φετινή σεζόν ολοκληρώνεται σε δύο ημέρες, ωστόσο υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν. Δεν είναι μόνο η συμπλήρωση των κενών που έχουν μείνει στο grid. Αν εξαιρέσουμε την εξαγορά και τη μετονομασία της Lotus σε Renault, η Red Bull και η Toro Rosso ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει τον κινητήρα που θα φορούν τη νέα σεζόν τα μονοθέσιά τους.

Η Red Bull έχει ξεκαθαρίσει πως θα είναι σίγουρα στο άθλημα την επόμενη χρονιά, αλλά ο Christian Horner δεν είχε αναφέρει κάτι σχετικά με τη λύση που θα βρει η ομάδα του. Ο επί κεφαλής της RBR λέει τώρα πως η λύση έχει ήδη βρεθεί, και μάλιστα έχουν υπογράψει συμβόλαιο, επιλέγοντας για μία ακόμα φορά να μην μας δώσει λεπτομέρειες.

Έχουμε μπει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, έχουμε υπογράψει συμβόλαιο για τον κινητήρα, αλλά δεν μπορώ να σας πω τι θα είναι ή τι είναι αυτή τη στιγμή. Ανακοινώνουμε διάφορους συνεργάτες -κι έχουμε μερικούς σπουδαίους συνεργάτες που θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα-, άρα ναι, θα υπάρξει κάτι, εκτός αν συμβεί κάτι εξαιρετικά δυσάρεστο.

Είναι ένας κινητήρας που ελπίζουμε ότι τα βελτιωθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν, έτσι θα είναι μια δύσκολη αρχή για εμάς, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουμε άλματα βελτίωσης.

Η πιθανότερη λύση φαίνεται πως είναι ένας μη επώνυμος κινητήρας από τη Renault, τον οποίο, όμως, η Red Bull θα πρέπει να εξελίξει μόνη της. Οι φήμες θέλουν τον Mario Illien να παίρνει έναν πολύ καλό μισθό για να βοηθήσει την ομάδα του Milton Keynes, αν και αυτός έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη στο θέμα.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...