Ο Sainz επιβεβαιώνει τη χρήση κινητήρων Ferrari για το 2016

Σχετικά άρθρα

Toro Rosso

Η κακή απόδοση του power unit της Renault έχει σαν αποτέλεσμα η Red Bull και η Toro Rosso να αναζητήσουν νέες λύσεις για το 2016. Οι πρώην Πρωταθλητές έχουν καταλήξει σε μία, αλλά δεν μας την ανακοινώνουν ακόμα, ενώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα για την μικρή της «αδερφή». Βέβαια, η προσωρινή απαγόρευση στη χρήση των παλαιότερων κινητήρων ίσως να τρόμαξε την Toro Rosso, αλλά τελικά ο κανονισμός αυτός άλλαξε.

Το πιθανότερο σενάριο ήθελε την ιταλική ομάδα να συμφωνεί με τη Ferrari για τους φετινούς κινητήρες, αλλά αυτό είναι πλέον σίγουρο ότι θα συμβεί. Όχι, δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση, αλλά την επιβεβαίωση από τον Carlos Sainz, ο οποίος δήλωσε:

Είναι μια ανακούφιση που θα είναι ο τελευταίος μας αγώνας με τη Renault. Πιστεύω ότι θα έχουμε περισσότερη δύναμη με τη Ferrari του χρόνου, μαζί με περισσότερη αξιοπιστία. Το πρόβλημα με τη Renault ήταν στο εργοστάσιο: δεν μπορούσαν να κάνουν τον κινητήρα να δουλέψει και κατηγορούσαν τους μηχανικούς που είναι στην πίστα, οι οποίοι στην πραγματικότητα προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν αυτό που έχουν.

Έτσι, λοιπόν, μόνο τα τυπικά μένουν για να επισημοποιηθεί και αυτή η συμφωνία, η οποία θα δώσει έναν πιο ανταγωνιστικό αέρα στην ιταλική ομάδα, που φέτος έδειξε μερικά πολύ καλά δείγματα, ενώ δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η διαθέτει δύο πολύ ταλαντούχους και γρήγορους οδηγούς στις τάξεις της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα