Πλασματική η 9η θέση για τον Alonso

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso on track.

Μία από τις καλύτερες Παρασκευές της χρονιάς ήταν η σημερινή για τον Fernando Alonso, σχετικά με την ταχύτητα της MP4-30. Το βρετανικό μονοθέσιο είναι κατά το ήμισυ με εξαρτήματα του 2016, όπως έχει πει ο Ισπανός, τα οποία ίσως να έδωσαν μία ώθηση απόδοσης στη βρετανική ομάδα, με τις δοκιμές για τη νέα σεζόν να συνεχίζονται κανονικά.

Η διαφορά του «El Nano» ήταν μόλις 1 δευτερόλεπτο πίσω από τον πρωτοπόρο Nico Rosberg στη δεύτερη περίοδο, κάτι που ίσως να γεννά ελπίδες για έναν πολύ καλό αγώνα και φυσικά για βαθμούς στη λήξη του φετινού πρωταθλήματος. Ο Alonso, όμως, δεν έχει μεγάλες προσδοκίες, καθώς πιστεύει ότι η ανταγωνιστικότητα του μονοθεσίου θα είναι λίγο χειρότερη αύριο.

Πολλά πράγματα μπορεί να είναι πίσω από αυτή την καλή Παρασκευή. Ένα είναι σίγουρα οι βελτιώσεις στο μονοθέσιο, συνεχίζουν να δουλεύουν και να μας δίνουν απόδοση. Στη συνέχεια, ίσως βάλαμε τα πολύ μαλακά ελαστικά την καλύτερη στιγμή της σεζόν, λίγο πιο αργά από τους άλλους. Νομίζω ότι αύριο δε θα είμαστε στην 9η θέση, δυστυχώς θα είμαστε λίγο χειρότερα από αυτό. Αλλά, είμαι ικανοποιημένος με το μονοθέσιο σήμερα, όπως και με την πρόοδο. Ολοκληρώσαμε το πρόγραμμα, έτσι ελπίζω ότι μπορούμε να δούμε μερικά καλύτερα αποτελέσματα.

Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τις αυριανές κατατακτήριες. Κάποιες φορές, οι άλλοι αυξάνουν τη δύναμη του κινητήρα και δυσκολευόμαστε λίγο περισσότερο. Για ‘μάς ήταν μια καλή περίοδος δοκιμών. Μην κοιτάτε τόσο πολύ τα αποτελέσματα, κι ελπίζω να μπορέσουμε να είμαστε ξανά 9οι αύριο στις κατατακτήριες.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...