Νέες spy φωτογραφίες της Bugatti Chiron

Σχετικά άρθρα

Bugatti Chiron

Η Bugatti συνεχίζει τις δοκιμές της Chiron και κυκλοφόρησαν μερικές νέες φωτογραφίες του νέου hypercar, το οποίο θα είναι καλύτερο σε όλα από την Veyron. Το κόστους 2,2 εκατ. ευρώ εξωτικό αυτοκίνητο αποτελεί ουσιαστικά την έκδοση παραγωγής του Vision Gran Turismo Concept, με τα φωτιστικά σώματα του να είναι τεχνολογίας LED.

Κίνηση θα παίρνει από τον 8.0-λιτρο W16 quad turbo κινητήρα ο οποίος με την χρήση ηλεκτροκινητήρα θα παράγει 1.500 άλογα με 1.500 Nm ροπής. Θα συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο DSG αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 2,3 δευτερόλεπτα. Τα 0-300 χλμ/ώρα θα έρχονται σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα, χρόνος ταχύτερος από αυτόν της LaFerrari (15 δευτ) και πολύ γρηγορότερος από τον αντίστοιχο χρόνο των McLaren P1 (16,5 δευτ.) και Porsche 918 Spyder (23 δευτ.). Το κοντέρ της θα έχει τελική ένδειξη 500 χλμ/ώρα, με τις φήμες να μιλούν για τελική ταχύτητα 450-463 χλμ/ώρα.

Bugatti Chiron

Για να κρατηθεί η θερμοκρασία του κινητήρα σε φυσιολογικά επίπεδα θα υπάρχουν 15 ψυγεία πάνω στην Chiron, 5 περισσότερα από όσα έχει η Veyron, με τις μπροστά ζάντες να είναι διαστάσεων 20″ και οι πίσω 21″, φορώντας ελαστικά Michelin Pilot Sport PAX. Τα μπροστά φρένα έχουν δίσκους 420 mm, ενώ τα πίσω δίσκους 400 mm.

2015 Bugatti Chiron Prototypes

Από αυτά που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα η Chiron θα διαθέτει ενεργή αεροτομή και ένα μικρό κεντρικό πτερύγιο. Ο αντικαταστάτης της Veyron θα βασίζεται σε μία ανανεωμένη έκδοση της ανθρακονημάτινης πλατφόρμας που ήδη υπάρχει, με το 92% των εξαρτημάτων της θα είναι νέα ή τροποποιημένα ώστε να αυξηθεί η ακαμψία και να μειωθεί το βάρος.

bugatti chiron

Η παραγωγή της θα περιοριστεί σε 500 μονάδες και ήδη 120 άνθρωποι έχουν υπογράψει για να την αποκτήσουν. Η παρουσίασή της θα γίνει στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2016.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...