Spy Videos: Mercedes-Benz GLA facelift για πρώτη φορά

Σχετικά άρθρα

540868

Η ανανέωση των “μικρών” μοντέλων της Mercedes-Benz ξεκίνησε το καλοκαίρι με την A-Class. Σε λίγο καιρό θα ακολουθήσει η CLA, καθώς την έχουμε δει αρκετές φορές σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Το τρίτο στη σειρά είναι η GLA, και σήμερα είναι η πρώτη φορά που ο κατασκοπευτικός φακός έπιασε ένα πρωτότυπο του γερμανικού crossover να κάνει δοκιμές εξέλιξης.

Το μοντέλο θα διαθέτει επανσχεδιασμένους νέους προφυλακτήρες και αρκετές από τις αλλαγές που έχει η ανανεωμένη A-Class, όπως τα LED φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό θα υπάρχει ανανεωμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη 8″ και υποστήριξη Apple CarPlay και Android Auto, νέο πίνακας οργάνων, νέο τιμόνι και νέους διακόπτες. Μηχανικά θα φορά τους ίδιους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με την κορυφαία GLA 45 AMG να δυναμώνει και να αποδίδει 381 άλογα με 475 Nm ροπής.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...