Ferrari F12tdf με full carbon σώμα. Κόλαση!

Σχετικά άρθρα

Vitesse-1_1

Δε ξέρω αν θυμάσαι, αλλά η Vitesse AuDessus είναι μία Αμερικάνικη startup εταιρία που υπόσχεται ότι με το ανάλογο αντίτιμο, μπορεί να “ντύσει” οποιοδήποτε πρακτικά supercar ή hypercar στα ανθρακονήματα. Η εταιρία εξειδικεύεται στην κατασκευή bespoke εξαρτημάτων από carbon fiber και μπορείς να δεις κάποια από τα ψηφιακά projects της στην gallery που ακολουθεί.

Μέχρι σήμερα μας έχει παρουσιάσει σε ψηφιακή μορφή τις προτάσεις της για την Ferrari FXX K, την LaFerrari, την 599XX Evo και τη Koenigsegg CCX, καθώς επίσης και για διάφορες ζάντες.

Vitesse-2

Σήμερα μας δείχνει το carbon πακέτο για το τελευταίο δημιούργημα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, την Ferrari F12tdf. Το ονομάζει Vitesse AuDessus Loubutin Limited Edition και κάθε σημείο του σώματος του αυτοκινήτου και οι ζάντες είναι φτιαγμένο από το πολυπόθητο αυτό υλικό. Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με την εταιρία, είναι η μείωση του βάρους του αμαξώματος κατά 159 κιλά.

Αυτά προσθέτονται στο ήδη κατά 110 κιλά μειωμένο βάρος της F12tdf, σε σχέση με την “απλή” F12, χάρη στην εκτενή χρήση carbon και στην ριζική επανασχεδίαση του αμαξώματος, του εσωτερικού, του κινητήρα και της μετάδοσης, κάτι που σημαίνει ότι πλέον ζυγίζει 1.256 κιλά.

Η εταιρία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα το κόστος της μετατροπής αλλά σίγουρα κοστίζει πάνω από 100.000 ευρώ. Τουλάχιστον προσφέρει 5-ετή εγγύση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...