Άνοιξε τα αφτιά σου, η LaFerrari έχει κάτι να σου πει

Σχετικά άρθρα

LaFerrari

Πώς θα ήθελες να κλείσεις τη μέρα σου; Δε θα ήθελες κάτι δυνατό; Αν ναι, τότε καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στο παρακάτω video. Είναι ουσιαστικά ένα ηχητικό αφιέρωμα στη LaFerrari, αν και σου λέω εκ των προτέρων -εκ των υστέρων για ‘μένα- πως σε κάποια πλάνα δεν υπάρχει ο ήχος που θα θέλαμε, όμως σε άλλες περιπτώσεις ο εκπληκτικός V12 παράγει μοναδικές μελωδίες.

Σε περίπτωση που το έχεις ξεχάσει, η LaFerrari έχει στο πίσω μέρος έναν V12, 6,3 λίτρων που αποδίδει -μαζί με το HY-KERS- 963 άλογα, στις 9.000 σ.α.λ., και περισσότερα από 900 N·m ροπής, στις 6.750 σ.α.λ.. Η κίνηση φτάνει στον πίσω άξονα μέσα από ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων και «στεγνή» ζυγίζει 1.255 κιλά.

Όσο για τις επιδόσεις, κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, τα 0-200 σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα και τα 0-300 χλμ/ώρα σε 15 δευτερόλεπτα, αν κι εμείς την έχουμε δει να είναι πιο αργή. Η τελικής της ταχύτητα είναι μεγαλύτερη από 350 χλμ/ώρα.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...