Συντονισμένες προσπάθειες για να σωθεί το Bonneville Speed Week

Σχετικά άρθρα

3234f2acdebf42c18a1816a967c5cf7a

Το 2015 ήταν δυστυχώς, η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ακυρώθηκε το event Speed Week στις διάσημες αλυκές στο Bonneville. Ο λόγος, όπως και πέρσι, η μη απαιτούμενη ποσότητα αλατιού για την ασφαλή διεξαγωγή του, καθώς σύμφωνα με τους αρμόδιους, οι αλυκές δεν έχουν το πάχος, το μήκος και την καθαρότητα που απαιτούνται ώστε να διεξαχθεί το event.

Unknown-700x427

Όμως, οι αγωνιζόμενοι και υπόλοιποι εμπλεκόμενοι άρχισαν να πιέζουν τις αρχές και τους υπευθύνους της πολιτείας της Utah, ώστε να μη συμβεί το ίδιο και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Εύκολη λύση δεν υπάρχει για τη διάσωση των αλυκών, και η αυξημένη βροχόπτωση στην περιοχή καθιστά μόνο του το πρόβλημα πιο δύσκολο.

IMG_0928-700x525

Ωστόσο, οι αγωνιζόμενοι, η τοπική εταιρεία εξόρυξης, πολιτικοί, και γεωλόγοι εργάζονται μαζί για να αναπτύξουν τρόπους για να διατηρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο αλάτι, ενώ επικεντρώνονται κατά μεγάλο βαθμό στη συμμαχία της Utah, Save the Salt, που λειτουργεί σε τοπικό και κρατικό επίπεδο για να βελτιωθεί η κατάσταση.

ΠηγήHemmings

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...