H VW μειώνει της εκδόσεις των μοντέλων της για την εξοικονόμηση 1,9 δισ. ευρώ

Σχετικά άρθρα

volkswagen-r-line-range-2

Η Volkswagen συνεχίζει να αναζητά τρόπους ώστε να εξοικονομήσει χρήματα που θα απαιτηθούν για τις ανάγκες του dieselagate και ο Bernd Osterloh, εκπρόσωπος εργαζομένων της Γερμανικής εταιρίας ανακοίνωσε πως η εταιρία του θα μειώσει τον αριθμό των εκδόσεων και των διαθέσιμων επιπέδων εξοπλισμού, όπως και των bonus των ανώτερων στελεχών της, μια κίνηση που εκτιμά πως θα της αποφέρει περικοπές ύψους 1,9 δισ. ευρώ.

Ο Osterloh τόνισε πως το συμβούλιο των εργαζομένων της VW, έχει εδώ και καιρό επισημάνει το μεγάλο φάσμα παραλλαγών των μοντέλων και των διαθέσιμων επιπέδων εξοπλισμού, κάτι που φέρνει τεράστια πολυπλοκότητα στις γραμμές παραγωγής, προσθέτοντας κόστος. Αυτή η επιλογή, σύμφωνα με τον Osterloh θα αποφέρει μείωση του κόστους κατά 1,9 δισ. ευρώ, και έτσι δεν πρέπει να γίνουν περικοπές θέσεων εργασίας.

Σύμφωνα με τον Herbert Diess, πρόεδρος της Volkswagen, η γερμανική εταιρία είναι σε θέση να προχωρήσει σε περικοπές ύψους 5 δισ. ευρώ.

Για να διαβάσεις τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το σκάνδαλο της Volkswagen πάτησε εδώ.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...