SUV και από την McLaren

Σχετικά άρθρα

mclaren family

Τι και αν η McLaren έξι μήνες παλαιότερα έλεγε εμφατικά πως δεν πρόκειται να κατασκευάσει ένα SUV; Ο επικεφαλής σχεδιαστής της εταιρίας, Robert Melville, σε συνέντευξη του είπε πως το τμήμα McLaren Special Operations (MSO) θα μπορούσε να κατασκευάσει ένα SUV, αρκεί κάποιος να είχε τα χρήματα να το πληρώσει.

Όπως είπε, η McLaren μπορεί να κατασκευάσει ένα τετραθέσιο SUV, αλλά θα κοστίσει εκατομμύρια στερλίνες, λόγω της ανάπτυξης που απαιτείται, μιας και η τωρινή πλατφόρμα της Βρετανικής εταιρίας, δεν μπορεί να φιλοξενήσει ένα SUV. Έτσι πρέπει να σχεδιαστεί και να κατασκευαστεί μια νέα carbon μπανιέρα πάνω στην οποία θα μπορεί να κατασκευαστεί το SUV.

Με την Lamborghini να ετοιμάζει την Urus, την Rolls-Royce την Cullinan, την Aston Martin το DBX και την Maserati την Levante, ελάχιστες εταιρίες δεν έχουν στη γκάμα των μοντέλων τους κάποιο crossover/SUV. Πρόκειται για τις Bugatti, Ferrari, Koenigsegg, McLaren και Pagani.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...