Έρχεται σύντομα η BMW i8 Spyder

Σχετικά άρθρα

BMW i8 Concept Spyder

Η BMW i8 Spyder είναι ένα συνεχιζόμενο σήριαλ με το πρώτο επεισόδιο να χρονολογείται από το 2012, όταν και παρουσιάστηκε  το i8 Concept Spyder. Από τότε, έχουμε ακούσει το ενδεχόμενο λανσαρίσματος του μοντέλου να εξετάζεται, έχουμε διαβάσει ότι έχει πάρει το πράσινο φως ενώ υπήρξαν και φήμες ότι αποκλείεται να περάσει στη παραγωγή. Τώρα, ο επικεφαλής της BMW, Harald Kruger φέρεται να επιβεβαιώνει την παραγωγή του i8 Spyder.

Διάβασε επίσης: Δοκιμάζουμε το BMW i8

Φυσικά, δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο. Δεν ξέρουμε για παράδειγμα πότε ακριβώς θα λανσαριστεί στην αγορά, ούτε πόσο θα μοιάζει στο πρωτότυπο. Περιμένουμε ωστόσο ότι το drivetrain θα είναι πανομοιότυπο που σημαίνει ότι ο τρικύλινδρος TwinPower Turbo των 1.500 κ.εκ. θα διατηρήσει τη θέση του και θα εξακολουθεί να συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα και τις μπαταρίες που τον συνοδεύουν. Για περισσότερες λεπτομέρειες, θα πρέπει να περιμένουμε… ελπίζουμε όχι πολύ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...