4λεπτη ανατριχίλα από την Alfa Romeo 155 V6 Ti!

Σχετικά άρθρα

553691

Νομίζω ότι κανείς δε χορταίνει τα βίντεο με τη “Μιλανέζα” και τις παλιές, καλές εποχές του DTM. Και όχι, δε θα σου χαλάσουμε χατήρι. Βέβαια, δε θα μεταφερθούμε στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού και στις μάχες του 20 χρόνια πριν, αλλά θα δούμε το πρώην αυτοκίνητο του Michael Bartels, που έχει καταλήξει σε χέρια ιδιώτη, την 155 V6 Ti SE 057E (Step 1/1994 “Evo”), με το οποίο ο Γερμανός αγωνίστηκε στο DTM/ITC του 1995 με την ομάδα της Euroteam και το χαρακτηριστικό και θρυλικό πορτοκαλί της Jägermeister, εντός πίστας  και στο σιρκουί δρόμου του Camaiore.

Αν θυμάσαι, το είχαμε ξαναδεί παρέα με άλλες τρεις 155 V6 Ti το Σεπτέμβριο, ενώ, το highlight του Γερμανού τη σεζόν του 1995, ήταν το 2/2 στις νίκες στον αγώνα του Diepholz, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για την Alfa Romeo, με τις αναβαθμισμένες εκδόσεις του 1994 να είναι εν τέλει ταχύτερες πολλές φορές από την αντίστοιχη έκδοση του 1995.

Aπλά κάτσε αναπαυτικά, δυνάμωσε την ένταση των ηχείων σου και απόλαυσε τις μελωδίες του θρυλικού V6 των 2500κ.εκ που ευτυχώς δεν περιμένει κάποιον καρτερικά να του ξαναδώσει ζωή!Γιατί, η θέση των αγωνιστικών είναι εκεί έξω και όχι κλεισμένα σε αποθήκες!!!

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...