BMW i6 και 9-Series το 2020

Σχετικά άρθρα

BMW Gran Coupe Lusso

Οι φήμες θέλουν την BMW να παρουσιάζει το 2020 την 9-Series, ένα μεγάλο πολυτελές τετράθυρο coupe μοντέλο που θα βασίζεται στην 7άρα με το μακρύ μεταξόνιο. Το αυτοκίνητο θα φιλοξενεί τέσσερα άτομα στο εσωτερικό και κίνηση αναμένεται να παίρνει από τον 4,4-λίτρων V8 twin-turbo κινητήρα και από έναν εξακύλινδρο plug-in υβριδικό. Στην κορυφή της γκάμας, που θα ονομαστεί ή M960i ή M9, θα βρίσκεται ένας V12 κινητήρας απόδοσης 650 ίππων.

Η BMW παράλληλα ετοιμάζει και το i6, το οποίο θα παρουσιαστεί και αυτό, το όχι και τόσο μακρινό 2020. Το αυτοκίνητο θα έχει παρόμοιες διαστάσεις με αυτές της Σειράς 3, διαθέτοντας ένα νέο επίπεδο πάτωμα, το οποίο αναπτύσσει η BMW αποκλειστικά για τα μελλοντικά της ηλεκτρικά μοντέλα. Το i6 θα κάνει χρήση carbon και θα φορά δύο ή τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, οι οποίοι θα τροφοδοτούνται από μπαταρίες πολυμερών λιθίου που θα προσφέρουν τρεις φορές μεγαλύτερη αυτονομία από τις τωρινές.

Επίσης, φήμες θέλουν την Rolls-Royce να αναπτύσσει και μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση της επόμενης γενιάς της Phantom.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...