Δημοπρατείται ένα εντυπωσιακό MG Xpower SV

Σχετικά άρθρα

mg-xpower-sv-2

Το MG XPower SV ήταν η προσπάθεια της βρετανικής εταιρίας για την κατασκευή ενός sportscar. Υπήρχε στη γκάμα της εταιρίας από τ0 2003 μέχρι 2005 και κατασκευαζόταν στη Modena της Ιταλίας για να ολοκληρωθεί η συναρμολόγηση των 82 αυτοκινήτων στο Longbridge της Αγγλίας. Βασιζόταν στο Qvale Mangusta, από τη στιγμή που η ιταλική εταιρία αγοράστηκε από την MG.

mg-xpower-sv

Το σχέδιο ήταν του Peter Stevens, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας της McLaren F1 και της Jaguar XJR-15 και κάτω από το καπό υπήρχε ένας 4,6-λίτρων V8 της Ford, απόδοσης 324 ίππων και 409 Nm και συνδυαζόταν 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο της Tremec.

mg-xpower-sv-3

Το βάρος του, όμως, ήταν σχετικά αποτρεπτικός παράγοντας καθώς τα 1.540 κιλά επιτάχυναν για τα 0-100 χλμ/ώρα σε 5,3 δευτ., με την τελική ταχύτητα 265 χλμ/ώρα. Όπως κατάλαβες ένα τέτοιο βρίσκεται προς δημοπράτηση από τον οίκο Coys στις 16 Ιανουαρίου στην Autosport International στο Birmingham.

ΠηγήCoys

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Στο σφυρί το Fiat 500L του Πάπα Φραγκίσκου

Το Σεπτέμβριο του 2015 ο Πάπας Φραγκίσκος όταν επισκέφτηκε τις Η.Π.Α, δεν είχε επιλέξει κάποιο θωρακισμένο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, αλλά ένα ταπεινό...