Τα μεγάλα SUVs της GM έχουν ένα πρόβλημα που σε αρρωσταίνουν

Σχετικά άρθρα

2015-Cadillac-Escalade

Μερικοί ιδιοκτήτες των μεγάλων SUV της GM, των Chevrolet Tahoe, Suburban, Cadillac Escalade και GMC Yukon παθαίνουν ζάλη και πονοκεφάλους λόγω στροβιλισμών του αέρα, αλλά και δονήσεων που παρατηρούνται στην οροφή των αυτοκινήτων τους.

Αυτό έχουν καταγγείλει στην NHTSA δεκάδες ιδιοκτήτες των άνωθεν αυτοκινήτων παραγωγής τέλος του MY2015, με την GM να έχει επίγνωση των καταγγελιών, αλλά η λύση δεν είναι και τόσο απλή. Το πρόβλημα εντοπίζεται σε κάποια αυτοκίνητα, με την ακριβής αιτία της δημιουργίας του να μην έχει εντοπιστεί για την ώρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το πρόβλημα εξαφανίζεται με ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση των ελαστικών, όπως και με την αλλαγή των λάστιχων που βρίσκονται στις πόρτες, αλλά σε ορισμένα αυτοκίνητα, μετά τις παραπάνω εργασίες, το πρόβλημα παραμένει. Η GM έχει ζητήσει από τους μηχανικούς των αντιπροσώπων της να αφαιρέσουν την επένδυση της οροφής και να την ελέγξουν αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αυτή. Η GM λέει πως με την προσθήκη επιπλέον μόνωσης, σε κάποιες περιπτώσεις βοήθησε στην μείωση του προβλήματος, με κάποιες καταγγελίες να αναφέρουν πως η επένδυση της οροφής δεν μένει κολλημένη πάνω της, προκαλώντας στροβιλισμό του αέρα, όταν κάποιο παράθυρο είναι ανοικτό.

Ανάμεσα στις καταγγελίες υπάρχει και αυτή ενός ιδιοκτήτη Yukon ο οποίος, μέσα σε διάστημα 4 εβδομάδων, έχει πάει συνολικά 7 φορές το αυτοκίνητο του στην αντιπροσωπεία. Ο αντιπρόσωπος προχώρησε στην αντικατάσταση του ημιαξονίου και της ανάρτησης, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Για την ώρα η GM εξακολουθεί να εργάζεται αρχικά για να βρει την πηγή του προβλήματος και στη συνέχεια να εφαρμόσει μια λύση, που θα βάλει τέλος στο πρόβλημα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα