Η Lamborghini Centenario έγινε sold out, πριν καν παρουσιαστεί

Σχετικά άρθρα

Lamborghini logo

Ξέρουμε ότι η Lamborghini θα παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης του 2016 την Centenario. Ξέρουμε ότι θα παρουσιαστεί για τον εορτασμό των 100 χρόνων από τη γέννηση του ιδρυτή της φίρμας, Feruccio Lamborghini.

Και ενώ δεν έχουμε δει ούτε μια φωτογραφία και δεν ξέρουμε τεχνικά χαρακτηριστικά, ο περιορισμένης παραγωγής “ταύρος” είναι ήδη sold out, δύο μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση του. Η εξολοκλήρου από carbon Lamborghini θα βγει στη παραγωγή σε μόλις 40 μονάδες, 20 coupe και 20 cabrio, με την τιμή της κάθε μιας να υπολογίζεται στα 2,2 εκατ. ευρώ και οι ένθερμοι οπαδοί της μάρκας, αλλά και οι απανταχού επενδυτές-κερδοσκόποι έχουν ήδη βάλει την υπογραφή τους για να αποκτήσουν μια.

Renderings του αυτοκινήτου έχουν ήδη παρουσιαστεί σε υποψήφιους πελάτες ενώ άτομο που τα έχει δει, αναφέρει ότι “είναι όμορφο και όχι τόσο ακραίο όσο περιμένετε”. Ο ίδιος ο Winkelmann, δήλωσε ότι είναι ένα αυτοκίνητο που ισορροπεί μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας. Από εκεί και πέρα, δεν αναφέρθηκε στα μηχανικά του αυτοκινήτου, αν και οι φήμες μέχρι τώρα κάνουν λόγο για έναν ατμοσφαιρικό V12 με χωρητικότητα 6.5 λίτρων και απόδοση 770 ίππων που συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...