Το Mitsubishi Lancer ξεκίνησε να ξεπαγώνει

Σχετικά άρθρα

Ice Evo

Από το κρύο δεν πλήττονται μόνο οι άνθρωποι, αλλά και τα αυτοκίνητα. Σίγουρα θα θυμάσαι το… κακόμοιρο Mitsubishi Lancer που έγινε ένα με τον πάγο στη Νέα Υόρκη, καθώς ο δυνατός αέρας και οι πολικές θερμοκρασίες είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα παχύ στρώμα πάγου σε όλο το αυτοκίνητο.

https://www.youtube.com/watch?v=rU6a8yVyuu0

Όταν ένα όχημα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, δεν είναι καθόλου εύκολο να το ξεπαγώσεις και καλό θα είναι να μην περιμένεις τον υδράργυρο να ανέβει για να υγροποιηθεί ξανά ο πάγος. Έτσι, ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την τοπική αντιπροσωπεία, η οποία ανέλαβε να φέρει το αυτοκίνητο στην προηγούμενη του κατάσταση.

Το πρώτο που κατάφεραν είναι να ξεπαγώσουν τους τροχούς, προκειμένου να το φορτώσουν και να το μεταφέρουν σε ένα πιο ζεστό μέρος. Φυσικά, θα ελέγξουν τα πάντα στο αυτοκίνητο, ενώ οι μηχανικοί δεσμεύονται ότι το αυτοκίνητο θα πατήσει ξανά στους δρόμους σαν να μην είχε παγώσει ποτέ.

ΠηγήYouTube
ΠηγήABCnews

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...