Το παιχνίδι της Red Bull στα χιόνια ίσως φέρει πρόστιμο €30.000

Σχετικά άρθρα

the-rb7-formula-1-car-charges-the-snowy-mountain-photo-gallery_7

Πάντα χαιρόμαστε με τα stunts της Red Bull όμως αυτό που έκανε με τον Max Verstappen στις Άλπεις ίσως της κοστίσει περισσότερο απ’ όσο περίμενε. Σύμφωνα με μία τοπική εφημερίδα, η Red Bull δεν εξασφάλισε την άδεια των αρχών για το event και γι’ αυτόν τον λόγο, ίσως να της επιβληθεί πρόστιμο που μπορεί να φτάσει τα €30.000.

Την μη-εξασφάλιση άδειας φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου ο οποίος αναφέρει ότι εφόσον υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ζημιών στη φύση, πρέπει να υπάρχει έγκριση για οδήγηση οποιουδήποτε οχήματος έξω από φυσιολογικές ή οριοθετημένες περιοχές. Προφανώς οι πλαγιές δεν είναι φυσιολογικές και έτσι η Red Bull μάλλον θα βάλει το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει αυτή την αβλεψία της. Αν για κάποιον λόγο έχασες το τελευταίο stunt της Red Bull, μπορείς να το δεις ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

ΠηγήAutoweek.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...