Ακόμα και ένα γλυπτό μιας Lamborghini πήρε φωτιά

Σχετικά άρθρα

Fire Consumes Giant Lamborghini Gallardo Sculpture

Περίεργη η σχέση των αυτοκινήτων της Lamborghini με τη φωτιά, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει είτε Gallardo, είτε Murcielago, είτε Aventador να τυλίγονται στις φλόγες.

3556a59f819e93d8af63e732da347906

Και εκεί που η ειρωνεία απογειώνεται είναι ένα γιγαντιαίο γλυπτό μιας Gallardo, το οποίο άρχισε να βγάζει καπνούς και απ’ότι φαίνεται δεν γλύτωσε ούτε αυτό. Συνέβη στη Ρωσία και πιο συγκεκριμένα έξω από το γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας Anzhi (Ανζί, εκεί που έπαιζε κάποτε ο Ετο’ο).

giant_lambo_4

Το περιστατικό συνέβη πριν δύο μέρες, με τους πυροσβέστες να αντιδρούν άμεσα, καθώς έσωσαν τη κατασκευή από την ολοσχερή καταστροφή του, ενώ ευτυχώς δεν υπήρχε ο παραμικρός τραυματισμός. Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για να βρει τα αίτια της φωτιάς, με τον εμπρησμό να είναι το επικρατέστερο σενάριο, με τη γιγαντιαία Lamborghini να έχει μήκος 25 μέτρα, πλάτος 7 μέτρα και ύψος 11 μέτρα.

https://youtu.be/gSiwinLhHUk

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...