Φήμες: Αναξιόπιστος στις “δοκιμές πάγκου” ο νέος κινητήρας της Honda

Σχετικά άρθρα

McLaren-Honda

Οι νέες φήμες που βγαίνουν στην δημοσιότητα για την McLaren-Honda δεν είναι και οι καλύτερες για την Αγγλο-Ιαπωνική συνεργασία. Μετά την καταστροφική χρονιά που είχαν το 2015, οι δύο αυτές εταιρείες και τις φήμες για τα 200+ άλογα του νέου μοτέρ της Ιαπωνικής εταιρείας για το 2016, τα νέα και πάλι δεν είναι καλά.

Οι νέες φήμες έρχονται από το Auto Hebdo και αναφέρουν χαρακτηριστικά:

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Honda ετοιμάζει αρκετούς κινητήρες για κάθε οδηγό της, μιας και οι τέσσερις δεν θα είναι αρκετοί.

Η φήμη αυτή ”πατάει” πάνω στην πληροφορία, ότι ο νέος κινητήρας της Honda είναι μεν πιο γρήγορος και πιο δυνατός, αλλά σε τεστ πάγκου είναι αναξιόπιστος! Όπως έχει γίνει γνωστό, η νέα McLaren θα παρουσιαστεί on line στις 21 Φεβρουαρίου με τον Eric Boullier να δηλώνει ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να κάνει το παραπάνω βήμα το 2016.

Ο Γάλλος είπε στην Marca ότι η McLaren ήταν μία πολυπληθής εταιρεία που δύσκολα την έλεγχες και ότι είναι χαρούμενος που η νέα δομή της Βρετανικής εταιρείας δουλεύει καλά. Επίσης ανέφερε ότι:

Πρέπει να θυμηθείτε τι έγινε όταν η Red Bull εξαγόρασε την Jaguar, της πήρε 5 χρόνια να αναδομηθεί και να γίνει λειτουργική. Εμείς επίσης είμαστε σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον στο οποίο μαχόμαστε με την Mercedes και Ferrari οι οποίες είναι απίστευτα καλές.

Πολλά λένε οι φήμες, η αλήθεια στην πίστα…

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα