O Elon Musk ακύρωσε παραγγελία πελάτη ενός Tesla Model X επειδή ήταν “πολύ αγενής”

Σχετικά άρθρα

elon-musk-100212

Ο Elon Musk ακύρωσε την παραγγελία ενός Tesla Model X ενός πελάτη της εταιρίας του, επειδή σύμφωνα με τον Musk, ο άνδρας ήταν “πολύ αγενής” σε άρθρο που έγραψε στο προσωπικό του blog.

Ο Stewart Alsop έγραψε αυτό το άρθρο, με τίτλο: “Αγαπητέ Elon Musk: θα πρέπει να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου” στο οποίο παραπονέθηκε σχετικά με την παρουσίαση του Model X, η οποία σύμφωνα με τον Alsop ξεκίνησε αργά, με τους ανθρώπους της Tesla να επικεντρώνονται υπερβολικά στην ασφάλεια, ενώ δεν σεβάστηκαν στους πελάτες που είχαν προκαταβάλει το ποσό των 5.000 δολαρίων και ήθελαν να έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν το Model X.

Το άρθρο του τράβηξε την προσοχή του Musk, ο οποίος ακύρωσε την παραγγελία του Model X του Alsop. Ο δεύτερος όταν ενημερώθηκε για την ακύρωση της παραγγελίας του, δημοσίευσε και δεύτερο άρθρο που έγραψε για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Musk, ενώ συμπλήρωσε πως όταν έγραψε ένα άρθρο για την BMW X1 με τίτλο “Το αυτοκίνητό μου με κάνει να νοιώθω ανόητος“, o CEO της BMW δεν του πήρε πίσω το αυτοκίνητο. Η απάντηση του Elon Musk ήρθε απλά μέσω ενός tweet.

elon musk

Στις σχετικές ειδήσεις, ένα διαφημιστικό πρακτορείο στην Βραζιλία προχώρησε σε γκάφα ολκής χρησιμοποιώντας τον Musk ως το κεντρικό πρόσωπο μιας νέας διαφημιστικής καμπάνιας της πολιτικής αστυνομίας. Το πρακτορείο πήρε μια ελεύθερη από copyrights φωτογραφία του Musk, και ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε πως ο άνδρας με το μαύρο μπλουζάκι είναι ο δισεκατομμυριούχος CEO της Tesla.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...