Η Ford προσφέρει σεμινάρια “αγωνιστικής οδήγησης” στους ιδιοκτήτες της Shelby GT350

Σχετικά άρθρα

Ford Shelby GT350

Η Shelby GT350 με τον ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα των 5.2 λίτρων και των 526 ίππων/581 Nm ροπής είναι ένα εξαιρετικά ικανό αυτοκίνητο… το έχουμε δει άλλωστε στο review του Motor Trend. Γι’ αυτό η Ford ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει δωρεάν μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης στο Utah Motorsports Campus.

Το πρόγραμμα ονομάζεται Shelby GT350 Track Attack και απευθύνεται στους τυχερούς ανθρώπους που παρήγγειλαν μία GT350. Αυτοί, θα έχουν μία ολόκληρη ημέρα θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων από τους εκπαιδευτές της Ford Performance Racing School ώστε να μάθουν τι μπορεί να κάνει πραγματικά το αυτοκίνητο τους σε ελεγχόμενες και ασφαλείς συνθήκες. Το καλύτερο είναι ότι τα σεμινάρια αυτά είναι απολύτως δωρεάν, αν και όποιος επιλέξει να τα παρακολουθήσει θα πρέπει να πληρώσει για την μεταφορά του και την διαμονή του εκεί. Επίσης, η Ford δίνει την δυνατότητα σε όποιους έχουν και θέλουν να δώσουν κάποια χρήματα, να καθίσουν πίσω από το τιμόνι μίας “προετοιμασμένης” Boss 302 ή Mustang GT. Ωραία πρωτοβουλία. “Μάθε το αυτοκίνητο σου πριν βγεις με αυτό στον δρόμο!”

ΠηγήFord

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...