Και ο Eddie Jordan στο Top Gear;

Σχετικά άρθρα

Eddie Jordan

Μόλις πριν από δύο ημέρες το BBC ανακοίνωσε επίσημα τον Matt LeBlanc ως συμπαρουσιαστή του Chris Evans στο νέο Top Gear, ενώ χθες, ο Evans με την φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter, ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως και ο Chris Harris θα βρίσκεται στο Top Gear. Έχοντας ήδη δει την Sabine Schmitz να κάνει γυρίσματα με τον Evans στην Laguna Seca, ένα νέο όνομα, αυτό του γνωστού από τον κόσμο της Formula 1, Eddie Jordan, ήρθε να προστεθεί στην λίστα των παρουσιαστών του Top Gear.

Ο πρώην ιδιοκτήτης ομάδας της F1, αλλά και αναλυτής του BBC στις μεταδόσεις της Formula 1, μπορεί να μην έχει υπογράψει ακόμη το συμβόλαιό του, αλλά οι αναφορές από το Μεγάλο Νησί λένε πως απλά είναι μια τυπική διαδικασία, μιας και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα. Η επίσημη ανακοίνωση του Jordan από το BBC αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες και εγώ να θυμίσω πως το νέο Top Gear ξεκινά στις 8 του Μάη. Οι αναφορές θέλουν τον Evans να είναι ο κύριος παρουσιαστής του σόου, με τους Jordan και LeBlanc να βρίσκονται κάτω από αυτόν, με την Sabine Schmitz και τον Chris Harris να βρίσκονται μια βαθμίδα χαμηλότερα.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο Matt LeBlanc, γνωστός κυρίως από τον ρόλο του Joey Tribbiani στη σειρά “Τα Φιλαράκια” μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Evans στο BBC Radio 2 για τη νέα του θέση στο Top Gear και δήλωσε έκπληκτος από τις αντιδράσεις των Μ.Μ.Ε αλλά και των ανθρώπων. Ο LeBlanc είπε πως δεν περίμενε να γίνει πρωτοσέλιδο στους New York Times, ούτε πως οι παπαράτσι θα τον ακολουθούσαν παντού. Ο LeBlanc γίνεται ο πρώτος μη βρετανός παρουσιαστής στην 39-χρονη ιστορία του Top Gear και όπως δήλωσε, το αγαπημένο αυτοκίνητο του είναι μια Porsche 911 997 GT2. Ας θυμηθούμε όταν ο LeBlanc βρέθηκε στο Top Gear, στο 2ο επεισόδιο της 18 σεζόν, όπου και σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στη πίστα του.

ΠηγήRadio Times

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...