Entry-level σεντάν από την Jaguar μετά το 2020

Σχετικά άρθρα

Jaguar_XE_2015_01_MR

Είναι γνωστό πως η Jaguar σκέφτεται το ενδεχόμενο να κατασκευάσει και ένα μικρότερο σεντάν από την XE, το οποίο θα τεθεί απέναντι από τα Audi A3 sedan και Mercedes CLA. Ωστόσο το μοντέλο δεν πρόκειται να παρουσιαστεί πριν το 2020, όπως αποκάλυψε ο Matthew Wiesner, CEO της Jaguar Αυστραλίας. Όπως δήλωσε ο Wiesner:

Η τάση προς τα μικρά αυτοκίνητα των premium αυτοκινητοβιομηχανιών είναι πολύ ισχυρή και οι αυτοκινητοβιομηχανίες κινούνται καλά στον χώρο αυτό. Η Jaguar θα προσφέρει ένα τέτοιο μοντέλο στην αγορά κάποια στιγμή μετά το 2020.

Το νέο αυτοκίνητο της βρετανικής εταιρίας οι φήμες το θέλουν να κατασκευάζεται πάνω σε μια μπροστοκίνητη πλατφόρμα, με τον Wiesner να υποστηρίζει πως μια τέτοια απόφαση θα πρέπει να παρθεί μετά από πολύ σκέψη, με τους ανθρώπους της βρετανικής εταιρίας να αποφασίζουν αν το αυτοκίνητο αυτό θα ήταν “μια σωστή Jaguar”. Συγκεκριμένα είπε:

Μπορεί μια μπροστοκίνητη πλατφόρμα να κινηθεί στο ήθος της Jaguar; Δεν ξέρω… Αυτή είναι μια απόφαση που θα την πάρουν οι υπεύθυνοι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...