Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου σόου των Clarkson, Hammond και May

Σχετικά άρθρα

Clarkson amazon May, Hammond

Με το BBC να ανακοινώνει την ομάδα που αντικατέστησε του Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May στο Top Gear, οι τρεις διάσημοι Βρετανοί παρουσιαστές έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για το νέο τους τηλεοπτικό σόου που θα προβάλλεται πλέον μέσα από το συνδρομητικό Amazon Prime.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν χθες, Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, με τον Richard Hammond να οδηγεί ένα κόκκινο Mustang GT στο κέντρο του Λονδίνου, ενώ με Tweet του ο Clarkson έδωσε ραντεβού στο “Terminal 5” του αεροδρομίου Heathrow του Λονδίνου, κάτι που υποδηλώνει πως η ομάδα είναι έτοιμη να αναχωρήσει για κάποιο μέρος του κόσμου, ώστε να συνεχίσει τα γυρίσματα.

top-Gear-643293

Το budget της νέας εκπομπής των τριών παρουσιαστών είναι αρκετά μεγάλο, με το Amazon να επενδύει σε αυτούς 250 εκατ. δολάρια ώστε να γυρίσουν 36 επεισόδια σε βάθος τριετίας. Με το όνομα της νέας εκπομπής να μην έχει ανακοινωθεί, αυτή θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το φθινόπωρο του 2016 και θα κινείται σε νέο format, έχοντας αρκετές “καινοτομίες” αλλά θα διατηρήσει την κληρονομιά του Top Gear, με εσωτερικό στούντιο και διεθνείς περιπέτειες. Αυτά ήταν τα λόγια του Wilman που συμπλήρωσε πως θα υπάρξει μια νέα ματιά, νέα στοιχεία και “νέο σπίτι”.

Επίσης δήλωσε πως τα 12 επεισόδια που θα έχει η κάθε μια από τις τρεις σεζόν που έχουν υπογραφεί, θα έχουν διάρκεια 60 λεπτών περίπου και τέλος έκλεισε τη συνέντευξη του μιλώντας για την ελευθερία που τους έδωσε το Amazon. Συγκεκριμένα είπε:

Η Amazon μας έδωσε την ελευθερία που θέλουμε. Ξέρετε πόσο αγαπάμε την ελευθερία. Υπάρχει ένας προϋπολογισμός για τη παραγωγή της εκπομπής που θα μπορεί να καλύψει την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος που θέλουμε και αυτό είναι το μέλλον.

Κανείς δεν θα μας πει τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε. Νιώθω πραγματικά απελευθερωμένος και ελπίζω να δημιουργήσουμε ένα “μεγάλο” πρόγραμμα. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο έτος.

Να θυμίσω πως οι τρεις παρουσιαστές έχουν γυρίσει ήδη ένα συγκριτικό ανάμεσα στις LaFerrari, Porsche 918 Spyder και McLaren P1 το οποίο και θα προβληθεί κατά τη διάρκεια κάποιου επεισοδίου -φαντάζομαι στο πρώτο-, της νέας τους εκπομπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...