LaFerrari για 4,7 εκατ. δολάρια!

Σχετικά άρθρα

Ferrari LaFerrari for sale (4)

Είναι δεδομένο πως όσο περνά ο καιρός, τόσο και οι τιμές των LaFerari θα ανεβαίνουν. Αυτή η κόκκινη LaFerrari μπορεί να μην πωλείται έναντι στην τιμή των 5 εκατ. δολαρίων της μαύρης LaFerrari, αλλά η τιμή της δεν μπορεί με τίποτα να χαρακτηριστεί χαμηλή. Του ‘ναντίων!

Ο ιδιοκτήτης της ζητά το ποσό των 4,7 εκατ. δολαρίων για να την αποχωριστεί. Είναι μοντέλο του 2014, είναι βαμμένη στο κόκκινο χαρακτηριστικό χρώμα Rosso Corsa και έχει διανύσει μόλις 625 χλμ.

Τα 4,7 εκατ. δολάρια είναι σχεδόν τρεις φορές πάνω από τα 1,4 εκατ. δολάρια που ζητούσε η Ferrari, αλλά είπαμε. Η συλλεκτικότητα των LaFerrari και το γεγονός πως η παραγωγή της έχει ήδη ολοκληρωθεί, επιτρέπει σε όποιον από τους 499 τυχερούς κατόχους της αποφασίσει να την βάλει προς πώληση, να ζητά ότι ποσό θέλει.

Να θυμίσω ότι μόλις 499 LaFerrari κατασκευάστηκαν και κάθε μία από αυτές, κινείται από έναν χειροποίητο V12 με χωρητικότητα 6,3 λίτρων που συνδυάζεται με το υβριδικό σύστημα HY-KERS με αποτέλεσμα να αποδίδει 963 άλογα.

Η ισχύς περνά στον δρόμο από τους πίσω τροχούς μέσω ενός 7-τάχυτου, αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη και το νέο διαφορικό της Ferrari. Χάρη στο βάρος που δεν ξεπερνά τα 1.255 κιλά, τα 100 χλμ/ώρα έρχονται σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, τα 200 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα και η τελική είναι μεγαλύτερη των 350 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...