Πωλείται μια Rolls Royce Silver Spur του 1996 για μόλις 2.350 δολάρια

Σχετικά άρθρα

s-l720-185

Το όνομα Rolls-Royce αυτομάτως συνδέεται με την πολυτέλεια, την άνεση και το πρεστίζ, τα οποία έρχονται μετά από την καταβολή ενός διόλου ευκαταφρόνητου χρηματικού ποσού. Κι όμως, γι’αυτήν που βλέπεις κάποιος δεν θα ξοδευτεί πολύ για να την κάνει δική του, καθώς αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η τιμή της στο eBay είναι μόλις 2.348 δολάρια (περίπου €2.090).

s-l720-186

Αν περιμένεις ότι έχει twist η υπόθεση είσαι πολύ σωστός, καθώς όπως βλέπεις έχει μια μικρή ζημιά στην μάσκα, ένα βαθούλωμα στον πίσω προφυλακτήρα, και δυστυχώς λείπει το αγαλματάκι -σύμβολο της εταιρίας- Spirit of Ecstasy. Α, ξέχασα να αναφέρω ότι είναι “θύμα” δυνατής βροχόπτωσης… όπως εκείνες οι Porsche, Audi, Jaguar στην Ινδία.

s-l720-187

Κατά τ’άλλα, η Rolls Royce Silver Spur του 1996 βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει διανύσει σχεδόν 100.000 χλμ., με το μοντέλο να είναι το τελευταίο που κατασκευάστηκε πριν αναλάβει η BMW. Σε αυτό εδώ το link, μπορείς να δεις την πρότερη κατάσταση του αυτοκινήτου, το οποίο είχε πωληθεί για 38.500 δολάρια.

s-l720-188

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr