Επιβεβαιώθηκε το Audi RS3 Sedan για το 2017;

Σχετικά άρθρα

maxresdefault

Εδώ και 2 χρόνια περίπου κυκλοφορούν φήμες για το ενδεχόμενο λανσαρίσματος του Audi RS3 Sedan και απ’ ότι φαίνεται, έχουμε επίσημη επιβεβαίωση… τουλάχιστον όσον αφορά στις Η.Π.Α. αλλά δεν φαντάζομαι ότι το μοντέλο θα είναι αποκλειστικό για την Αμερικανική αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρείχαν άνθρωποι που παραβρέθηκαν στην Audi Summit της Audi North America, το RS3 Sedan έχει πάρει το πράσινο φως και θα λανσαριστεί στην αγορά των Η.Π.Α. μάλλον στα τέλη του 2017, ως MY2018 μοντέλο. Μέχρι στιγμής, το μόνο που είχαμε για να πορευόμαστε, ήταν το εντυπωσιακό A3 clubsport quattro concept που παρουσίασε η Audi στο Worthersee του 2014 –φωτό– και οι πληροφορίες που είχε δώσει ο Matthew Dale, product planner της Audi Αυστραλίας.

Τώρα όμως, προέκυψαν τα εξής δεδομένα: Κάτω από το καπό του RS3 Sedan, δεν θα βρίσκεται ο γνωστός πεντακύλινδρος της εταιρίας, αλλά ένας ολοκαίνουριος, αλουμινένιος πεντακύλινδρος σε σειρά που χάρη στην μαγεία της υπερτροφοδότησης, θα αποδίδει πάνω από 400 άλογα. Αυτός, θα συνδυάζεται με το 7-τάχυτο, S-Tronic κιβώτιο της Audi και προφανώς, το quattro σύστημα τετρακίνησης. Η εμφάνιση του μοντέλου θα είναι ανανεωμένη σε σύγκριση με αυτή του τρέχοντος RS3 Sportback, με νέα φωτιστικά σώματα και νέα γρίλια ενώ τα μετατρόχια θα είναι μεγαλύτερα. Όσο για το εσωτερικό, δεν θα πρέπει να περιμένουμε τεράστιες αλλαγές, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι προαιρετικά, θα είναι διαθέσιμα τόσο το Virtual Cockpit της φίρμας, όσο και κάποια ειδικά για το RS3 καθίσματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...