Και η Mercedes ενοχλημένη από τα σχόλια του Ecclestone για τη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Bernie Ecclestone

Ως ένας άνθρωπος που δεν διστάζει να εκφράζει τη γνώμη του δημοσίως, όποια κι αν είναι αυτή, ο Bernie Ecclestone έχει μιλήσει με πολύ άσχημα λόγια ακόμα για το ίδιο του το άθλημα, τη Formula 1. Ο 85χρονος έχει πει πως δε θα πήγαινε σε έναν αγώνα Formula 1, την οποία μάλιστα έχει αποδώσει τον χαρακτηρισμό «σκ@τ@», με τη βασική του αντίθεση να προσκρούσει στα υβριδικά power units.

Όπως είναι φυσικό, δεν συμφωνούν όλοι με το αφεντικό του αθλήματος. Ο Πρόεδρος της FIA, Jean Todt, προέτρεψε τον Βρετανό να σταματήσει τέτοιου είδους σχόλια δημοσίως, ενώ ένας ακόμα που διαφωνεί με τον Ecclestone είναι ο επί κεφαλής της Daimler, Dieter Zetsche, ο οποίος τονίζει πως δεν μπορεί κάποιος να μιλά έτσι για το προϊόν του.

Στην Έκθεση της Γενεύης, δεν είπα ότι δε θα οδηγήσω ποτέ μια Mercedes και ότι οι πελάτες θα πρέπει να κάνουν το ίδιο. Δεν καταλαβαίνω κάποιους που δεν είναι μόνο CEO, αλλά εν μέρει ιδιοκτήτες του προϊόντος να μιλούν με αυτόν τον τρόπο γι’ αυτό. Αν το πιστεύει αυτό, θα πρέπει να το συζητήσει εσωτερικά για να το αλλάξει.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Luca di Montezemolo. Ο πρώην Πρόεδρος της Ferrari ζητά αλλαγές στη νοοτροπία, αλλά παραδέχεται πως αυτό δεν είναι εύκολο για έναν άνθρωπο αυτής της ηλικίας.

Έχει κάνει φανταστική δουλειά στο άθλημα από τότε που ανέλαβε. Αλλά, δεν είναι λογικό να ζητάς από έναν άνθρωπο στην ηλικία του να αλλάξει τη νοοτροπία του. Και νομίζω ότι πρέπει να γίνει αλλαγή στην νοοτροπία, σε αρκετούς τομείς.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr