H DS θα χρησιμοποιήσει την επιτυχία της στη Formula E, το E-Tense δεν περνά στη παραγωγή

Σχετικά άρθρα

Current-E-Formula-E-Virgin-Punta-Del-Este-2015-season-2-_Dan_Bathie-5989-1200x520

Η DS πριν ένα μήνα κέρδισε τον πρώτο της αγώνα στο πρωτάθλημα της Formula E και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, σε σύνολο 9 ομάδων. Πατώντας στην επιτυχία αυτή, θέλει την εκμεταλλευτεί πιο επιθετικά, με τον επικεφαλής της μάρκας στην Αγγλία, Arnoud Leclerc, να τονίζει:

Η πρώτη νίκη του Sam [Bird] ήταν πραγματική επανάσταση και παρουσιάζει μια ευκαιρία. Είναι μια νεανική ομάδα, και η νίκη ήταν ίσως κάτι περισσότερο από ότι περιμέναμε τόσο σύντομα, αλλά αυτό είναι ένα φανταστικό σημάδι του τι είναι δυνατό. Αυτή η επιτυχία έρχεται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για εμάς, καθώς αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι να γίνει ευρύτερα γνωστή η μάρκας DS.

Η DS συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Formula E ως κατασκευαστής, σε συνεργασία με την ομάδα της Virgin Racing του Richard Branson. Επίσης, ο Arnoud είπε ότι θα δώσει μεγάλο βάρος στο marketing για τους αγώνες του Παρισιού και του Λονδίνου, καθώς και να κάνει μεγαλύτερη προώθηση γύρω από τον όνομα του Bird, λέγοντας:

Θέλουμε να “χτίσουμε” πάνω στον Sam. Το πρωτάθλημα της Formula E είναι πολύ νέο για όλους μας, αλλά έχουμε ήδη συναντηθεί αρκετές φορές με τον Sam, και παρότι αυτός είναι πολύ νέος, είναι πολύ θετικός και εξωστρεφής. Είναι εύκολο να μιλήσει και κατανοεί τη μάρκα. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να τα συνδυάσουμε και να κάνουμε περισσότερα μαζί στο μέλλον.

CEO+Carlos+Tavares_PSA+Peugeot+Citroen

Στις σχετικές ειδήσεις, που έρχονται από τη Γενεύη, μαθαίνουμε ότι το DS E-Tense δεν θα περάσει στη παραγωγή, τουλάχιστον κάποια στιγμή σύντομα, καθώς σύμφωνα με τον CEO της DS, Carlos Tavares:

Χρειάζεσαι χρόνο για να αποκτήσεις δύναμη τιμολόγησης για ένα εμπορικό σήμα, πριν μπορέσεις να πουλήσεις ένα τέτοιο “μεγάλο εισιτήριο”.

Με τον όρο “τιμολογιακή δύναμη” εννοεί ότι να είναι σε θέση να μπορέσει να πουλάει ένα DS σε οποιαδήποτε τιμή. Ο Tavares, όμως, ρωτήθηκε και για το DS9 concept του 2012 και είπε:

Θα υπάρξει μια ναυαρχίδα για τη DS και η DS θα πηγαίνει συνέχεια προς τα πάνω. Το E-Tense θα δείξει το δρόμο, σαν ένα βόρειο αστέρι για τη μάρκα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...