Το Honda NSX έχει ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον μυστικό…

Σχετικά άρθρα

2017-acura-nsx-front-three-quarter-motion3

Το Αγγλικό Autocar, δημοσίευσε ένα άρθρο που κάνει λόγο για την πιθανότητα λανσαρίσματος μίας πιο σκληροπυρηνικής έκδοσης του Honda NSX. Μιλάει για μείωση του βάρους, ενδεχομένως την αφαίρεση των ηλεκτροκινητήρων του εμπρός άξονα και άλλα τέτοια ενδιαφέροντα που ωστόσο έχουμε ξανακούσει και μάλιστα πρόσφατα. Μπορεί αυτή τη φορά να ακούγονται από τον Nick Robinson, τον Dynamic Developer Leader του project NSX αλλά όπως και να έχει, δεν είναι νέα. Αυτό που είναι νέο, είναι το μυστικό που κρύβει το Honda NSX στην παρούσα μορφή του!

Υπάρχει ένα mode συντήρησης.

Αναφέρει ο Robinson που παρομοιάζει την ενεργοποίηση του με την ενεργοποίηση “cheats” σε κονσόλες παιχνιδιών! Το ζουμί της υπόθεσης, είναι ότι σε αυτό το mode, απενεργοποιούνται τόσο οι ηλεκτροκινητήρες, όσο και το ABS! Ναι, κουβαλάς το extra βάρος των extra εξαρτημάτων και σύμφωνα με τον Robinson, το σύστημα διεύθυνσης έχει περίεργη αίσθηση αφού έχει καλιμπραριστεί για να δουλεύει με τους ηλεκτροκινητήρες των εμπρός τροχών, αλλά…:

Είναι μία μηχανή του drift.

Φυσικά, ο Robinson δεν αναφέρει το πώς ενεργοποιείται το συγκεκριμένο mode, αλλά φαντάζομαι πως δεν είναι και τόσο δύσκολο να το μάθει κάποιος. Είμαι σίγουρος πως σε κάποιο forum θα εμφανιστεί η διαδικασία αργά ή γρήγορα. Μέχρι λοιπόν η Honda να μας δώσει ένα ελαφρύτερο, ενδεχομένως πισωκίνητο, NSX Type R, υπάρχει αυτό το mode.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr