H VW στο WRC τουλάχιστον μέχρι το 2019

Σχετικά άρθρα

Polo R WRC

Παρά τα πολλά προβλήματα που έφερε το dieselgate σε όλα τα τμήματα της Volkswagen, η γερμανική εταιρία επανεπιβεβαιωσε τη δέσμευση της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλλυ, καθώς θα συμμετάσχει σε αυτό τουλάχιστον μέχρι και το τέλος του 2019.

Χαρακτηριστικά ο αγωνιστικός διευθυντής της Volkswagen Motorsport, Jost Capito, ο οποίος ακόμα δεν έχει αποχωρήσει από την ομάδα για λογαριασμό της McLaren, δήλωσε:

Το παλιό συμβούλιο είχε εγκρίνει το πρόγραμμα μέχρι το 2019. Αλλά τον Νοέμβριο και όταν τα νέα μέλη του συμβουλίου ενέκριναν την εμπλοκή μας για τη φετινή σεζόν, μας είχα πει να ξανά συζητήσουμε για το μέλλον την άνοιξη. Έτσι, πήγαμε στο νέο συμβούλιο το πρόγραμμα μας μέχρι το 2019 και αυτό το ενέκρινε ξανά μέχρι το 2019. Δεν είναι κάτι καινούριο, αλλά πήραμε την διαβεβαίωση ότι μέχρι το 2019 είναι εντάξει.

Η VW από το 2013 που ξεκίνησε την εργοστασιακή της εμπλοκή έχει κυριαρχήσει στο θεσμό, με το Polo R WRC, έχοντας κατακτήσει όλους τους τίτλους οδηγών και κατασκευαστών, με τον Sebastien Ogier να μετράει τρεις σερί πρωταθλήματα και την ομάδα 37 νίκες σε 42 αγώνες. Η Volkswagen έχουμε δει ότι προετοιμάζεται για την νέα σεζόν, με τον Marcus Grönholm να έχει αναλάβει τις δοκιμές του νέου VW Polo R WRC.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

WRC: Ο Ogier νικητής στο Rally Κροατίας

Ο Sebastien Ogier άρπαξε την νίκη στο Rally Κροατίας, αφού κατάφερε σήμερα από την τρίτη θέση να ανέβει στην πρώτη, αφήνοντας στην δεύτερη θέση...