Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Suzuki Swift

Σχετικά άρθρα

suzuki-swift-sport-001

Όπως ξέρουμε από το 2014, η Suzuki ετοιμάζει να παρουσιάσει το νέο Swift στα τέλη της φετινής χρονιάς, και σήμερα βλέπουμε φωτογραφίες του νέου ιαπωνικού supermini, μαζί με την Sport έκδοση του. Το λανσάρισμα του νέου Swift έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2017, με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες να προέρχονται από την παρουσίαση στους αντιπροσώπους της εταιρίας.

suzuki-swift-sport-003

Από αυτές φαίνεται ότι ο σχεδιασμός του νέου μοντέλου είναι αρκετά έντονος, με διακριτές γωνίες, μεγάλη εμπρός μάσκα και προφυλακτήρα με μεγάλους αεραγωγούς στο σημείο των προβολέων ομίχλης και μακρόστενα φωτιστικά σώματα. Οι χειρολαβές των πίσω θυρών είναι “κρυμμένες” στις πίσω κολόνες, κάτι που με κάνει να υποθέτω ότι δεν θα υπάρχει 3-θυρη έκδοση. Η οροφή μοιάζει να αιωρείται χάρη στις μαύρες κολόνες, με τα πίσω φωτιστικά σώματα να εξέχουν ελαφρώς από το αμάξωμα, ενώ υπάρχει και μια διακριτική αεροτομή.

suzuki-swift-sport-004

Μηχανικά, αναμένεται να φορέσει έναν νέο 1.000άρη turbo κινητήρα, ενώ το Swift Sport θα κινείται με έναν 1.4-λίτρων κινητήρα με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, με την ταχύτερη έκδοση να διαθέτει αναβαθμίσεις στα φρένα, στις αναρτήσεις και στο τιμόνι για μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

To νέο Suzuki Swift ήρθε στην Ελλάδα [Τιμές]

Η τέταρτη γενιά του ιαπωνικού μοντέλου βρίσκεται στη χώρα μας και είναι ήδη διαθέσιμο, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει σήμερα τις τιμές του...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr