Scion tC Release Series 10.0

Σχετικά άρθρα

Scion tC Release Series 10.0 (1)

Η Scion καταργείται, αλλά προτού συμβεί αυτό, έβγαλε στην αγορά το τελευταίο αυτοκίνητό της, το tC Release Series 10.0 που θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

Το κύκνειο άσμα της εταιρίας είναι βαμμένο σε κόκκινο χρώμα, φορά το Kei Miura bodykit, χαμηλότερα ελατήρια TRD, διπλές απολήξεις εξατμίσεων, μαύρα σήματα και μαύρες ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό συναντάμε μαύρες υφασμάτινες επενδύσεις με κόκκινες ραφές, σπορ καθίσματα, κόκκινες ζώνες, νέα πατάκια και εδικό ταμπελάκι με τον αύξων αριθμό.

Κίνηση παίρνει από τον 2,5-λίτρων τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 179 ίππων με 233 Nm ροπής που συνδυάζεται είτε με 6άρι μηχανικό, είτε με 6άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η παραγωγή του θα περιοριστεί στις 1.200 μονάδες με τις πωλήσεις του να ξεκινούν από τον Ιούνιο με τιμή τα 23.190 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι οδηγοί αυτών των αυτοκινήτων παίρνουν συχνότερα κλήση για υπερβολική ταχύτητα

Τα αποτελέσματα της φετινής έρευνας του Insurify αποκάλυψαν τα 10 αυτοκίνητα στις Η.Π.Α που οι οδηγοί τους παίρνουν συχνότερα κλήση για υπερβολική ταχύτητα. Σύμφωνα με...

Ένα διαολεμένο Scion FR-S βγάζει 1.210 άλογα χάρη στον 2JZ

Το Toyota GT86/Scion FR-S/Subaru BRZ έχει φυσικά βελτιωθεί από τους μηχανικούς, αλλά όχι ίσως στον βαθμό που θα περιμέναμε. Βέβαια, αν κάποιος το θέλει...