Το Buick Avista θα παραμείνει concept, και τίποτα άλλο

Σχετικά άρθρα

Buick-Avista-concept-front-three-quarter-motion

Όταν στις αρχές Ιανουαρίου η Buick παρουσίασε το Avista concept στην έκθεση του Detroit, όλοι (μηδενός εξαιρουμένου) θαυμάσαμε την απερίγραπτη ομορφιά του πρωτοτύπου. Όμως, η GM ξέρει τον τρόπο να απογοητεύει τη κοινή γνώμη, καθώς όπως ακριβώς δήλωσε και για το Opel GT concept, το Avista δεν θα περάσει στην παραγωγή. Κάτι που -κακά τα ψέμματα- το περιμέναμε, αλλά τουλάχιστον ελπίζαμε να δούμε κάποια στοιχεία του σε μελλοντικά μοντέλα της Buick.

Φευ, όμως, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξη του ο αντιπρόεδρος πωλήσεων και marketing της αμερικάνικης εταιρίας, Tony DiSalle, μας έκοψε όποια χαρά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

[Το Avista] ήταν καθαρά ένα concept και σκοπός του ήταν να κάνει buzz…Δεν υπάρχουν πλάνα για τώρα.

Και αν αυτή η δήλωση ήταν αναμενόμενη, όταν ρωτήθηκε για τις φήμες ότι το νέο Regal θα μοιάζει στο πρωτότυπο, ο DiSalle είπε:

Οι υποθέσεις για το Regal είναι απλά υποθέσεις.

2016 Buick Avista Concept

Και τα πράγματα έγιναν ακόμα “χειρότερα” όταν είπε ότι το Avista δεν θα αποτελέσει σχεδιαστική βάση για τη μελλοντική γκάμα της εταιρίας, καθώς το ρόλο αυτό έχει το Buick Avenir sedan concept, με τον DiSaller να τονίζει:

Το Avenir δείχνει το νέο εμπρός σχεδιασμό της Buick, όπου τον είδαμε πρώτα στο νέο LaCrosse και έτσι θα είναι όλα τα αυτοκίνητα μας μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Όπως φαίνεται, έχουμε άλλο ένα μελλοντικό ξεχασμένο πρωτότυπο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

Νέο Buick Enclave

Τη νέα γενιά του Enclave παρουσίασε η Buick, με τις παραδόσεις του να ξεκινούν μέσα στο καλοκαίρι. Το νέο Enclave υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική...

Το ανανεωμένο Buick Envision έχει οθόνη 30″

Η Buick κυκλοφόρησε το ανανεωμένο Envision, με το μοντέλο να φέρει νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες 18" έως 20", νέα φωτιστικά σώματα, νέους προβολείς ομίχλης...