Η BMW ετοιμάζει υπερπολυτελή μοντέλα

Σχετικά άρθρα

BMW-M760Li-xDrive-Excel10

Η BMW θέλει να προσθέσει στη γκάμα των μοντέλων της νέα υπερπολυτελή μοντέλα, με τον Klaus Froehlich, επικεφαλής ανάπτυξης της γερμανικής εταιρίας να δηλώνει πως αναπτύσσουν νέα αυτοκίνητα που θα κοστίζουν άνω των 150.000 ευρώ στη Γερμανία.

Τα οχήματα αυτά θα καλύψουν το κενό ανάμεσα στην Σειρά 7 και στα μοντέλα της Rolls-Royce, έχοντας ως αντιπάλους τα μοντέλα της Mercedes-Maybach. Το πιθανότερο είναι τα αυτοκίνητα αυτά να αποτελούν εκδόσεις των Σειράς 7 (ανάμεσά τους και η Μ7), X7 αλλά και της Σειράς 8/Σειράς 9 που βρίσκεται στα σκαριά. Όπως τόνισε ο Froehlich, οι δικές τους υπερπολυτελής προτάσεις δεν θα έχουν μεγάλο μεταξόνιο και αρκετά χρωμιομένα διακοσμητικά, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα ακολουθήσουν την συνταγή της Mercedes-Maybach. Η Χ7 μάλιστα θα προσφέρεται σε δύο πολυτελής εκδόσεις, επτά και τεσσάρων θέσεων.

Μια πρώτη γεύση θα πάρουμε από την 7-Series Centennial Edition που θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο και θα περιλαμβάνει αλλαγές τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικός της γερμανικής λιμουζίνας, με ειδικά σήματα, αρκετά gadgets και πολυτελής δερμάτινες επενδύσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...