Ο θάνατος της γυναίκας του οδηγεί σε διάλειμμα τον James Allison

Σχετικά άρθρα

GP BELGIO F1/2014

Ένα από τα εξυπνότερα μυαλά της Formula 1 είναι ο James Allison. Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ferrari ευθύνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό για τη βελτίωση της ιταλικής ομάδας, η οποία ξεκίνησε ουσιαστικά το 2015 και συνεχίζεται όπως όλα δείχνουν και φέτος. Ο Βρετανός, εκτός από πολύ ικανός, είναι και πολύ συμπαθής, και η είδηση του θανάτου της γυναίκας του την περασμένη εβδομάδα συγκίνησε πολύ κόσμο.

Ο 48χρονος είναι πατέρας με τρία παιδιά και φυσικά συντετριμμένος από τον χαμό της Rebecca, λόγω μηνιγγίτιδας. Σύμφωνα με αναφορές, ο Allison έχει γυρίσει στη Βρετανία, δηλαδή εκεί που έμενε η οικογένειά του, ενώ ο ίδιος φυσικά εργαζόταν στο Maranello. Η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή πρέπει να δοθεί στα παιδιά, και κανένας δε φαίνεται να γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στη δράση ο Βρετανός.

Η Ferrari δεν του έχει δώσει κάποια προθεσμία, ωστόσο λέγεται πως η Scuderia είχε αποφασίσει από τον προηγούμενο μήνα πως ο 48χρονος δε θα δώσει το παρών σε όλους τους αγώνες, καθώς ο Jock Clear αναλαμβάνει επί κεφαλής εργασιών πίστας για την ιταλική ομάδα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr