Η αυτόνομη τεχνολογία της Mitsubishi θα προέρχεται από αυτή των πολεμικών πυραύλων

Σχετικά άρθρα

Mitsubishi-eX-Electric-SUV-Concept-6

Η Mitsubishi αναπτύσσει και αυτή αυτόνομη τεχνολογία και όπως δήλωσε ο Katsumi Adachi, ανώτερος αρχιμηχανικός της ιαπωνικής φίρμας, η τεχνολογία τους βασίζεται στα συστήματα καθοδήγησης που χρησιμοποιούν οι στρατιωτικοί πύραυλοι.

Η Mitsubishi κατασκευάζει τα συστήματα καθοδήγησης που χρησιμοποιούν οι στρατιωτικοί πύραυλοι του Ιαπωνικού στρατού και το μόνο που έχει να κάνει, όπως δήλωσε ο Adachi, είναι να συγκεντρώσει τις τεχνολογίες αυτές. Ο Ιάπωνας συμπλήρωσε πως κανένας ανταγωνιστής τους δεν έχει τέτοιο ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και πως η Mitsubishi, για την ώρα, εστιάζει στα αυτόματα συστήματα πέδησης, στα συστήματα διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας, με τα εν λόγω συστήματα να έχουν προγραμματιστεί να περνούν στην αγορά σε έναν χρόνο από σήμερα.

Επόμενος στόχος της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι να προσφέρει συστήματα αυτόματου φρεναρίσματος, με την μεγαλύτερη πρόκληση που θα πρέπει να ξεπεράσει, είναι η μείωση του κόστους. Οι τιμές του στρατιωτικού εξοπλισμού απέχουν σημαντικά σε σχέση με τις τιμές των αυτοκινήτων παραγωγής, και έτσι η Mitsubishi, παρότι διαθέτει την απαραίτητη τεχνολογία, θα πρέπει να την τροποποιήσει ώστε να την κάνει διαθέσιμη σε ευρεία παραγωγή, με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...

Mitsubishi: Nέο προωθητικό πρόγραμμα Diamond Bonus Deals

Η Mitsubishi στην Ελλάδα παρουσιάζει το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Diamond Bonus Deals", προσφέροντας δύο σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα ένα ολοκαίνουργιο...