LeEco LeSEE, το νέο κινέζικο ηλεκτρικό που προκαλεί τη Tesla

Σχετικά άρθρα

LeEco_LeSEE_06

H κινέζικη LeTV που μετονομάστηκε σε LeEco, είναι το κινέζικο Netflix και είναι αυτή που βρίσκεται πίσω την Faraday Future, ενώ στη φετινή CES παρουσίασε μαζί με την Aston Martin μια ειδική Rapide S με εσωτερικό γεμάτο οθόνες.

Και μπορεί σε αρκετούς να είναι γνωστή και για τα smartphones της, σήμερα, όμως, μετά το preview τον περασμένο Αύγουστο, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι διευρύνει τους ορίζοντες της, καθώς παρουσίασε το νέο της concept, το οποίο ονομάζεται LeSEE. Πρόκειται για ηλεκτρικό αυτοκίνητο το οποίο φυσικά θα διαθέτει αυτόνομη τεχνολογία, με τους Κινέζους να θέλουν να χτυπήσουν την Tesla.

LeEco_LeSEE_07

Κατά την παρουσίαση, ο CEO της LeEco, Jia Yueting, οδήγησε το αυτοκίνητο μέσω φωνητικών εντολών από το smartphone του, επισημαίνοντας ότι όταν κυκλοφορήσει το LeSEE θα βοηθήσει τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας της Κίνας, να φτάσει την αιχμή της τεχνολογίας στη παγκόσμια αγορά.

LeEco_LeSEE_05

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για λεπτομέρειες και τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, τα οποία ίσως δοθούν στη δημοσιότητα κατά την διάρκεια της έκθεσης του Πεκίνο, που ανοίγει τις πύλες της στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

ΠηγήLeEco
Πηγήelectrek

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα