Το Honda Jazz facelift δεν θα διαφέρει πολύ από αυτή τη φωτογραφία

Σχετικά άρθρα

Honda-fit-facelift

Η Honda παρουσίασε στην Ιαπωνία τη τρίτη γενιά του Fit (το δικό μας Jazz) τον Ιούλιο του 2013, και δεν θα αργήσει να του κάνει το απαραίτητο φρεσκάρισμα, καθώς με κύκλο ζωής 6-7 χρόνων, κοντεύουμε σχεδόν στα μισά του. Η ανανέωση είναι πολύ πιθανό ότι θα πραγματοποιηθεί μέσα στο τρέχον έτος, και ένα ιαπωνικό μέσο μας δείχνει πως θα μοιάζει το facelift του μοντέλου.

Από τη φωτογραφία βλέπουμε ότι οι αλλαγές στο ιαπωνικό αυτοκίνητο θα εντοπίζονται στο εμπρός μέρος, με τη μάσκα να δανείζεται αρκετά στοιχεία από το αμερικάνικων προδιαγραφών Honda Civic, με τα φωτιστικά σώματα να είναι τεχνολογίας LED, ενώ ελαφρώς αλλαγμένος θα είναι και ο προφυλακτήρας.

Honda-fit-facelift1

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως, φημολογείται ότι θα εντοπίζεται κάτω από το καπό, καθώς είναι πολύ πιθανό να τοποθετηθεί ο νέος 1.000άρης 3-κύλινδρος turbo κινητήρας απόδοσης 127 ίππων και 200 Nm ροπής, με τον μικρότερο κινητήρα μαζί με άλλες τροποποιήσεις να μειώνουν το συνολικό βάρος κατά 30 περίπου κιλά. Η υβριδική έκδοση θα φοράει τον 1.500άρη του Civic, μαζί με το i-MMD σύστημα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...