Η Hyundai ετοιμάζει ηλεκτρικό SUV για το 2018

Σχετικά άρθρα

Hyundai_Intrado_Hydrogen_Fuel_Cell_Concept_2

Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι η κορεάτικη εταιρία θα παρουσιάσει και θα κυκλοφορήσει το 2017 τη δεύτερη γενιά του υδρογονοκίνητου SUV της μέσα στο 2017, αντικαθιστώντας το ix35 Fuel Cell.

Όμως, πρόσφατη αναφορά της κορεάτικης εφημερίδας Korea Herald, το κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της Hyundai, που βρίσκεται στην Namyang, εργάζεται πυρετωδώς για το λανσάρισμα ενός νέου ηλεκτρικού SUV το 2018. Κάτι που μας δείχνει ότι η εταιρία ετοιμάζει μια ολομέτωπη επίθεση σε αυτοκίνητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Hyundai-IONIQ-Hybrid-Electric-Vehicle-777x437

Η Hyundai πρόσφατα παρουσίασε το Ioniq, το οποίο είναι διαθέσιμο σε υβριδική, plug-in υβριδική και πλήρως ηλεκτρική έκδοση, και με την τάση της εποχής προς τα SUV, και την ολοένα εκμάθηση και εξοικείωση του κόσμου με την ηλεκτροκίνηση, μια τέτοια πρόταση από την κορεάτικη μάρκα φαίνεται απολύτως λογική. Να θυμίσω, επίσης, ότι εργάζεται σε κάποιου είδους ηλεκτρικό μονοθέσιο.

Ένας ακόμα λόγος, που θα μπορούσε να δικαιολογήσει μια τέτοια κίνηση, είναι ότι το μοναδικό ηλεκτρικό SUV που μπορείς να αγοράσεις σήμερα είναι το Tesla Model X, ενώ ακόμα και όταν παρουσιαστεί το πλήρως ηλεκτρικό Audi Q6 το 2018, θα αποτελούν ιδιαίτερα ακριβές προτάσεις αγοράς. Με αυτό κατά νου, η Hyundai θα μπορούσε να προσφέρει κάτι αρκετά πιο προσιτό, με τις φήμες να λένε ότι θα χρησιμοποιεί διαφορετική πλατφόρμα από το Ioniq, γι’αυτό και θα έχει μεγαλύτερη αυτονομία από αυτό, 320 χλμ. έναντι 177 χλμ.

ΠηγήKorea Herald

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...