Ποινή 5 θέσεων για τον Vettel

Σχετικά άρθρα

GP RUSSIA F1/2016

Αν κοιτάξουμε το σημερινό FP2 καθαρά και μόνο για τους χρόνους, θα πούμε ότι η Ferrari και ο Sebastian Vettel είχαν μια αρκετά καλή ημέρα. Τα πράγματα, όμως, για τον Γερμανό και την ιταλική ομάδα δεν είναι τόσο καλά: στη μισά της δεύτερης περιόδου, ο τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναγκάστηκε να σταματήσει την SF16-H στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού.

Αιτία γι’ αυτό ήταν ένα πρόβλημα στα ηλεκτρονικά, αναγκάζοντας τον Seb να παραμείνει μέχρι το τέλος στο γκαράζ της Scuderia. Το πρόβλημα έχει λυθεί για τη συνέχεια του 3ημέρου, ωστόσο οι μηχανικοί της Ferrari θα αλλάξουν κιβώτιο στο μονοθέσιο του 28χρονου. Δε φαίνεται πως υπάρχει κάποια συγκεκριμένη βλάβη στο τωρινό κιβώτιο, απλώς η Ferrari υποψιάζεται πως προκλήθηκε ζημιά από την επαφή με τον Kimi Raikkonen στην εκκίνηση της Κίνας.

Σήμερα, δοκιμάστηκε το συγκεκριμένο κιβώτιο, ωστόσο, προκειμένου να αποφευχθούν τα ρίσκα στον κυριακάτικο αγώνα, ο Vettel θα έχει ένα νέο κιβώτιο, συνεπώς θα δεχθεί 5 θέσεις ποινής στην εκκίνηση του αγώνα. Το θετικό είναι πως ο Seb νιώθει ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά του μονοθεσίου του, όμως παραδέχεται πως η Mercedes διαθέτει κατά πάσα πιθανότητα το ταχύτερο μονοθέσιο στη ρωσική πίστα.

ΠηγήFIA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr