Ευχαριστημένος που έφυγε από το Top Gear ο J. Clarkson

Σχετικά άρθρα

Radio - Chris Evans Show

Γι’ αυτό λέει ο κόσμος ότι ο καλύτερος γιατρός, είναι ο χρόνος. Έναν χρόνο μετά τις δηλώσεις του Jeremy Clarkson στον –όπως αποδείχθηκε διάδοχο του– Chris Evans περί δικού του “ανόητου λάθους” που οδήγησε στον διωγμό του από το BBC, ο δημοφιλής Άγγλος παρουσιαστής επιστρέφει με νέες δηλώσεις. Νέες δηλώσεις σε διαφορετικό ύφος.

Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι θα μέναμε στο BBC και τελικά, η εκπομπή θα γινόταν κουραστική και βαρετή.

Είπε ο Clarkson.

Εκείνη την περίοδο ήταν όλα τραγικά, αλλά τώρα έχουμε αναγκαστεί να επανεφεύρουμε τους εαυτούς μας και είμαστε online, που μπορείς να κάνεις οτιδήποτε, όπως το να γ*****ς ένα άλογο.

Συνέχισε. Αυτό που ένιωσε ότι πρέπει να τονίσει όμως, είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Chris Evans. “Έχει υπονοηθεί ότι προσπαθώ να τον βυθίσω. Αλλά ανακάλυψα τις προάλλες ότι κάθε φορά που ανανεώνεται το Top Gear, εγώ πληρώνομαι. Αυτό είναι ένα περίεργο κομμάτι στο συμβόλαιο αλλά τους εύχομαι τα καλύτερα” δήλωσε ο Άγγλος.

Από τη μεριά του, και ο Chris Evans μίλησε με καλά λόγια για τον Clarkson, μιας και σε συνέντευξή του στο GQ Magazine, τον αποκάλεσε πως είναι ο ήρωας του, ενώ του άρεσε ο τρόπος που παρουσίαζε το Top Gear.

Όπως και να έχει, ο Clarkson με τους συμπαρουσιαστές και φίλους του May και Hammond, έχουν το δικό τους show στο Amazon Prime, το οποίο κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο φθινόπωρο αλλά ακόμα δεν έχει όνομα. Αυτό σύντομα θα αλλάξει όμως, αφού όπως αποκάλυψε ο Clarkson, ξεκινούν γυρίσματα για το Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο σύντομα, οπότε πρέπει να καταλήξουν κάπου και να το κατοχυρώσουν. Σε μία εβδομάδα θα ξέρουμε κάτι περισσότερο.

ΠηγήTheSun.co.uk

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...
Autoblog.gr