Η Toyota παρουσίασε ένα GT86 Shooting Brake concept!

Σχετικά άρθρα

GT86_Shooting_Brake_Concept_04

Αναζητάς ένα πισωκίνητο, διασκεδαστικό όχημα αλλά δεν θέλεις να θυσιάσεις την πρακτικότητα; Ψάχνεις κάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις από το πλήθος; Σου αρέσει το Toyota GT86 αλλά κολλάς στο ότι είναι coupe ενώ εσύ χρειάζεσαι επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους; Η Toyota Αυστραλίας, μόλις παρουσίασε το GT86 Shooting Brake concept, αλλά μην χαίρεσαι ακόμα, αφού το συγκεκριμένο πρωτότυπο, δύσκολα θα περάσει στην παραγωγή.

GT86_Shooting_Brake_Concept_01

Το 86 Shooting Brake, είναι δημιουργία του επικεφαλής σχεδιασμού της Toyota Αυστραλίας, Nicolas Hogios και κατασκευάστηκε στο χέρι, στην Ιαπωνία, ειδικά για  το Toyota 86 Festival στην Αυστραλία.

Εξεπλάγην και μου άρεσε τόσο πολύ που κανόνισα με τους takumi τεχνίτες μου να κατασκευάσουμε ένα Shooting Brake concept που θα βασίζεται στα σχέδια από την Αυστραλία.

Το πρωτότυπο είναι πλήρως λειτουργικό και έχει δοκιμαστεί εκτενώς στις πίστες της Toyota.

Δήλωσε ο επικεφαλής μηχανικός του 86, Tetsuya Tada. Από την πλευρά του, ο δημιουργός του concept, Nicolas Hogios, είναι ενθουσιασμένος αλλά ταυτόχρονα ρεαλιστής:

Προσωπικά, φυσικά θα ήθελα να δω το αυτοκίνητο στον δρόμο, αλλά προφανώς υπάρχει ο ρεαλισμός της παραγωγής και του κόστους.

Εσύ τι λες; Θα ήθελες να δεις το GT86 Shooting Brake να περνά στην παραγωγή;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...