Νέο, μεγάλο trailer του Top Gear

Σχετικά άρθρα

top gear

Ακόμη ένα trailer έδωσε το BBC από το νέο Top Gear, που φημολογείται πως θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 22 του μηνός. Η μετα-Clarkson εποχή του βρετανικού σόου περιλαμβάνει πλέον 6 παρουσιαστές, τον Chris Evans τον Matt LeBlanc, την Sabine Schmitz, τον Chris Harris, τον Eddie Jordan, τον Rory Reid, ενώ από την ομάδα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο The Stig.

Στο trailer βλέπουμε την ομάδα του Top Gear να οδηγεί μια McLaren 675 LT μαζί με τον Jenson Button, μια Ferrari F12 Tdf, ένα ένα Ford Mustang GT, μια Chevrolet Corvette Z06, μια Ferrari 512 TDF, μια Dodge Viper ACR, το Ariel Nomad, τα Zenos E10, Willys Jeep και Reliant Robin, την Aston Martin Vulcan στη πίστα Yas Marina, ενώ υπάρχουν πλάνα και από το ταξίδι με τα Reliant Robin που έκαναν ο LeBlanc με τον Evans, ενώ μας δείχνει και τον Chris Evans να μην αντέχει την γρήγορη οδήγηση της Schmitz μέσα σε ένα Audi R8 V10 Plus.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr