Στείλε μηνύματα όταν οδηγείς, το λέει και το γραφείο κηδειών…

Σχετικά άρθρα

643326

Το να χρησιμοποιείς το κινητό σου τηλέφωνο ενώ οδηγείς είναι εγκληματικό και οι αρχές στο Τορόντο σκέφτηκαν έναν ευρηματικό τρόπο ώστε να κάνουν τους οδηγούς, να αφήσουν το κινητό τους τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Σε μια διαφημιστική πινακίδα έχει μπει ένα μπάνερ που γράφει “Text and Driving” και από κάτω το “Wathan Funeral Home”, σαν να φαίνεται δηλαδή πως πρόκειται για διαφήμιση ενός γραφείου κηδειών.

Ωστόσο αν κάποιος ψάξει στο Google το Wathan Funeral Home θα βγει πρώτο αποτέλεσμα αυτή η σελίδα που αναφέρει:

Για να είστε εδώ, μάλλον έχετε δει την πινακίδα “Text and Driving”. Και μάλλον έχετε μπει στην ιστοσελίδα μας για να μας πείτε πόσο κακοί άνθρωποι είμαστε, που χρησιμοποιούμε μια τέτοια διαφήμιση. Και έχετε δίκιο.

Είναι φρικτό για ένα γραφείο κηδειών να έχει μια τέτοια διαφήμιση. Αλλά δεν είμαστε γραφείο κηδειών.

Προσπαθούμε απλώς να κάνουμε τους Καναδούς να σταματήσουν να γράφουν στο κινητό ενώ οδηγούν, που σύμφωνα με έρευνες θα οδηγήσει στο θάνατο περισσότερους οδηγούς από ό,τι το αλκοόλ και η οδήγηση, μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους.

ΠηγήCNN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...