Όταν σπάει η ανάρτηση σε νταλίκα…

Σχετικά άρθρα

Truck Accident

Είμαι ο μόνος που, όταν βρίσκομαι δίπλα σε μία νταλίκα, θέλω γρήγορα να απομακρυνθώ; Δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή βλέπω τέτοια περιστατικά και το ένστικτό μου με οδηγεί σε αύξηση της ταχύτητας για γρήγορη προσπέραση. Δόξα τω Θεώ, η εμπειρία μου από ατυχήματα είναι μηδενική, ωστόσο αυτό δυστυχώς δε συμβαίνει σε όλους.

Ένα άκρως επικίνδυνο περιστατικό συνέβη στην γέφυρα Tappan Zee της Νέας Υόρκης, και μάλιστα αυτό καταγράφεται από κάμερα στο ταμπλό. Το αυτοκίνητο βρίσκεται δίπλα από μία νταλίκα, όταν η ανάρτηση σπάει και το αποτέλεσμα είναι να αναποδογυρίσει το τρέιλερ. Η αντίδραση του οδηγού στο αυτοκίνητο ήταν η σωστή, καθώς φρέναρε έγκαιρα, αποφεύγοντας την επαφή.

Πέντε ήταν τα αυτοκίνητα που υπέστησαν ζημιές από τα κομμάτια που διασκορπίστηκαν, όμως το ευτύχημα είναι πως κανένας δεν τραυματίστηκε, ούτε ο οδηγός του μεγάλου οχήματος.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...